PLATINUM dog food as a supplement or alternative to a raw food diet

PLATINUM koiranruoka "BARFFIN" korvikkeena tai lisänä

“BARF” konsepti - lyhenne tulee sanoista “biologically appropriate raw foods” suomeksi - tarkoittaa että koira ruokitaan ainoastaan raaoilla ja itse valmistetuilla ruoilla, kuten raaka liha, luut ja vihannekset. “BARF” tarkoittaa kylläkin paljon enemmän. Se kuvastaa henkilön uskoa ruokkia nelijalkainen kumppani samankaltaisesti kuin koiran esi-isä susi. 

Vakuutuneet “Barffarit” pitävät erittäin tärkeänä raaka-aineiden tuoreutta ja noudattavat harkitusti koiransa ruokintasuunnitelmaa. Kuitenkin, eläinlääkärit ottavat kriittsen näkökulman tämänkaltaiseen ruokavalioon koirille. He suosittelevat että luonnollisen ruoan lisäksi, koirien omistajien pitäisi lisätä tärkeitä raaka-aineita joita eläin ei välttämättä saa “BARF” ruokavaliosta. Nämä raaka-aineet pitää ostaa erikseen ja lisätä ruokavalioon. Ne sisältävät esimerkiksi kalsiumia, kuparia, sinkkiä, jodia, A -ja D vitamiinia ja myös ei-välttämättömiä mutta kuitenkin hyödyllisiä lisiä kuten yrtit ja vihersimpukka uutte. 

PLATINUM koiranruoka on täydellinen vaihtoehto tai hyödyllinen lisä “BARF” ruokavalioon. 


PLATINUMILLA tiedämme myös koiran suden sukujuurista, mutta emme tee kompromisseja ruokiemme lisäravinteiden laadussa. Käytämme myös epätavallisen suuren määrän tuoretta lihaa (PLATINUM MENU VÄHINTÄÄN 83%). Me lisäämme täysravintoihimme kaikki tarvittavat lisäravinteet jotka ovat välttämättömiä tasapainoisen ruokavalion saavuttamiseksi terveen ja aktiivisen koiran ruokavaliossa. 

Joten jos olet ajatellut siirtyä “BARF” ruokavalioon koirasi kanssa mutta et halua käyttää kaikkea sitä ylimääräistä tarvittavaa aikaa (ruokien valmistus itse, raaka-aineiden hankinta, säilytys ja pitäminen tuoreena, tarvittavien lisäravinteiden sekoittaminen ruokaan jne.), me suosittelemme PLATINUM koiranruokaa!


Monet “barffarit” myös pitävät tuotteitamme optimaalisena vaihtoehtona lomille ja muihin tilanteisiin joihin on hankalaa tai mahdotonta ottaa mukaan tuoretta lihaa ja kasviksia. Kuitenkin jotkut “barffarit” käyttävät PLATINUMIN kanssa lisäksi tuoreita raaka-aineita. 


 

PLATINUM kuivaruoka reseptiPLATINUM kuivaruoka resepti

 70 % tuoretta lihaa, hellävarainen keittomenetelmä, korkealaatuiset raaka-aineet

 - tutustu reseptiin ja valmistusmetodiin joka tekee PLATINUM ruoasta ainutlaatuisen.The PLATINUM recipe wet dog foodPLATINUM märkäruoka resepti 

83 % tuoretta lihaa, korkealaatuiset raaka-aineet: 

Totea itse mikä tekee PLATINUM MENU reseptistä ja valmistuksesta niin ainutlaatuista.