The PLATINUM difference


PLATINUM kuivaruoan ero Tavanomainen kuiva täysravinto

Tavanomaisissa kuivissa  täysravinnoissa, proteiinit ovat yleensä peräisin pienestä määrästä lihajauhoa ja pääosin viljoista ja viljojen sivutuotteista. Kun vesi on lisätty, ruokamassa näistä ainesosista kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja puristetaan nappuloiksi korkeassa paineessa. Jokainen yksittäinen nappula on päällystetty tärkkelyskalvolla joka täytyy sulattaa rikki koiran elimistössä ensin. Jäljelle jäänyt kosteus on noin 8%. 


PLATINUM ottaa hyvin erilaisen lähstymistavan

Me olemme ainut valmistaja maailmassa joka käyttää yli 70% tuoretta lihaa. Lisäksi raaka-aineita jotka ovat helposti sulavia, kuten riisi, maissi ja/tai peruna, kuten myös kylmäpuristetut öljyt, yrtit, mineraalit ja vitamiinit. 

Ja: me olemme ainut valmistaja joka keittää nämä raaka-aineet omassa liemessään, lisäämättä vettä, jotta säilytetään niiden ravitsemuksellinen arvo. Niin PLATINUM säilyttää korkean laatunsa. 


Kaikkea muuta kuin kuivaa 

Koska Platinum on keitetty omassa lihan liemessä ja se on kuivattu huoneenlämmössä, siinä on paljon enemmän kosteutta kuin tavanomaisessa kuivaruuassa.

Jäljellä oleva 18 % kosteus, puhtaasti lihan omasta liemestä, Platinum on kaikkea muuta kuin kuivaa. Se tekee merkittävän säväyksen makuelämykseen. Asiakkaamme sanovat jopa että Platinum on se mehukas kuivaruoka.
 

The PLATINUM recipe

PLATINUM resepti

Vähintään 70% tuoretta lihaa, hellävarainen keittomenetelmä, korkealaatuiset raaka-aineet - totea itse miten resepti ja valmistus tekee PLATINUMISTA niin ainutlaatuista.


 KATSO LISÄÄ